GEPS – Grup Excursionista Santfeliuenc

El millor remei per la calor… Esquí de Muntanya a Tromso

| 0 comments

Aquest estiu ha estat especialment dur i calurós i qui més qui menys n’ha patit les conseqüències. Així que us deixem el muntatge que ha fet l’Albert dels dies  que vam passar juntament amb el Pito, la Cris, el Raimon i jo mateix per setmana santa.

Vam anar a Tromso, Noruega volant amb Norwegian Arilines des d’Elx, vol directe! Allà vam llogar una casa molt acollidora al bell mig dels Alps de Tromso i des d’on fer les nostres delícies. Vam tenir bastanta bona sort amb la meteo, només el primer dia va fer dolent, i la resta amb bon temps i bona neu, tot i que pel que hem llegit la qualitat era normal, podent arribar a ser molt millor!! Realment allò és una altre món i un altre estàndard de qualitat de neu ja que aquí mataríem per tenir el que tenen allà com a neu normaleta jejeje.

Si algú vol info més detallada dels cims que vam fer ja sabeu on trobar-nos! 😉

Aquest post arriba una mica tard pensareu alguns, però de ben segur que veient-lo us agafaran més ganes de fer esquí i podreu començar a preparar la OPERACIÓN ESQUÍ de cara a l’hivern.

El vídeo aquí!

Salut i muntanya!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor