GEPS – Grup Excursionista Santfeliuenc

LLICÈNCIES FCE i FEEC

Benvolguts socis i sòcies,

Ja tenim els preus i novetats de les llicències federatives 2023. Podeu consultar tota la informació a l’apartat Carnet Federatiu de la web de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) i a l’apartat Llicències de la web de la FCE (Federació Catalana d’Espeleologia).
 
Qui vulgui tenir activa la llicència pel dia 1 de gener, cal que la sol·liciti abans del dissabte 24 de desembre (el termini finalitzarà a les 23:59 d’aquell dia):
1- SOL·LICITUD: a través del
Tramitació llicències
2- PAGAMENT PER TPV ONLINE 

Des de l’any passat existeix una nova modalitat per adults (Muntanya Plus). La contractació d’aquesta modalitat suposa les següents cobertures addicionals:
– Sobre totes les modalitats possibles per adults, podran contractar la versió Muntanya Plus, per la qual, en cas d’un accident cobert per la pòlissa es garantirà (1) el pagament d’un capital en cas de mort de l’assegurat igual a 3 vegades el capital de defunció que li correspongui segons la modalitat contractada, i (2) la disponibilitat immediata d’un avançament de fins a 5.000 euros, a compte de la indemnització final per defunció, per atendre les despeses de sepeli.
Podeu consultar aquests i altres detalls a l’apartat Extracte de la pòlissa Sub 18 i Majors a la web de la FEEC.
Durant la resta de l’any solament es tramitaran les llicències el primer i tercer dijous de cada mes (tramitant solament les sol·licituds acompanyades del corresponent justificant de pagament aportades abans de les 23:59 dels dimecres anteriors).
Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a través del correu: llicencies.geps@gmail.com

 

Salutacions!
Per qualsevol dubte amb el tema llicències, us podeu posar en contacte amb GEPS a través del correu: llicencies.geps@gmail.com

2 Comments

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor