GEPS – Grup Excursionista Santfeliuenc

1a foquejada de la temporada!

| 0 comments

Cantos afilats, soles arrenjades i encerades i pells ben encolades, motivació i ganes… teníem tots els ingredients i no més faltava la salsa per lligar-ho i amanir-ho tot plegat, la neu. Així doncs, el diumenge passat dia 14 uns quants geperuts vam anar a la zona de Vallter a fer una bona rutilla per estrenar la temporada. Pic de la Dona, Bacivers i Bastiments, 1300m de desnivell positiu, neu dura, molt dura, però sobretot ens ho vam passar genial!

Aquí us deixem la darrera entrega de GEPS PRODUCTIONS que va augmentant la seva col·lecció.

Fins la propera!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor