GEPS – Grup Excursionista Santfeliuenc

Espeleo GEPS

| 3 Comments

No hi ha res millor que un dij0us a GEPS i unes ampolletes de vi per a que sorgeixi un planazo!

Així va començar la primera sortida Espelo GEPS organitzada, dirigida i orquestada per una de les darreres incorporacions oficials (ja ho era d’oficiós) al nostre Centre Excursionista, el NATXO.

Així doncs, ens trobem a les 9:00 al bar Casino de Vallirana, taula per 10 reservada, entrepans de llom, cafès, projector i classe teòrica! Com s’ho curra el Natxo! Després de les 4 nocions bàsiques ens dirigim cap a la Cova dels Geòlegs a Vallirana. Ens preparem el material, el Gore que no falti ja que des de fa una estona ja plou sense treva, i el que és pitjor, totes les previsions apunten a que no pararà en tota la jornada.

Ens apropem a l’Avenc de 23m de profunditat que compta amb unes instal·lacions excel·lents. Darreres instruccions i tots cap avall! Que si Stop per aquí, Dressler per allà, croll al pit, pedal als peus… tot i que la majoria som bons coneixedors de la muntanya i de diferents tècniques amb cordes, l’ús de nous materials i aparells sempre requereix d’uns moments d’aprenentatge i adaptció.

Un cop tots avall i ben arrasserats de les neveres, ens disposem a remuntar els 23m de corda que ens separen de la superfície.

La jornada no podia acabar millor, el Natxo ens convida a casa seva a fer una arròs amb bolets i verdures que el Rebo prepara amb molt d’amor entre quintu i pica-pica. Un Natxarans per digerir el tiberi i ens conjurem per a que aquesta sigui la primera de més exploracions en el món subterrani.

Gràcies Natxo, gràcies a tots/es!

Com no podia ser d’una altra manera aquí teniu la segona producció de la recén estrenada GEPS PRODUCTIONS 😉

3 Comments

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor