GEPS – Grup Excursionista Santfeliuenc

Sopar de Nadal + 6è Concurs de fotografia de muntanya

| 0 comments

Bones de nou!

Com bé sabeu les temperatures baixen, la neu i el gel comença a fer acte de presència (una mica tard enguany), esmolem piolos, encerem esquís, en definitiva l’hivern s’apropa i amb ell tot el que ens ofereix. Per donar-li la benvinguda no podem faltar a la nostra cita anual del Sopar de Nadal i el 6è Concurs de forografia de muntanya.

 

Us adjuntem les bases del concurs i per a apuntar-vos al sopar ja ens posarem en contacte d’aquí poc. De moment reserveu la data 12 de desembre

BASES DEL CONCURS

Enviar 3 fotos (mínim 2 Megapixels) i escollir la categoria a la que es presenta cadascuna, indicant el títol de les fotografies i el lloc on s’han fet, el vostre nom i cognoms, adreça, telèfon i correu eletronic.Categories:

  • GEPS EN ACCIÓ: Fotografies relacionades amb l’activitat excursionista i/o les pràctiques esportives: alpinisme, escalada, BTT, trekking, vies ferrades, caiac, barranquisme, curses, raids, etc.
  • NATURA: Fotografies en general relacionades amb l’entorn natural, on no hi pot figurar cap persona retratada.
A On??

* Via correu electrònic a l’adreça: concursfotosgeps@gmail.com
* En CD o Memòria USB a la seu de GEPS

 

 Fins al 21/11/2014
(per a més informació llegiu les bases)

Bases del concurs
1) ParticipantsPodrà participar-hi qualsevol soci@ de GEPS.

2) Temàtica i Categories

El tema general d’aquest concurs és la fotografia amb tots els seus aspectes: humans, esportius, naturals, etc. Hi haurà dues categories diferenciades:

GEPS EN ACCIÓ: Fotografies relacionades amb l’activitat excursionista i/o les pràctiques esportives: alpinisme, escalada, BTT, trekking, vies ferrades, caiac, barranquisme, curses, raids, etc.
NATURA: Fotografies en general relacionades amb l’entorn natural, on no hi pot figurar cap persona retratada.

3) Obres

Cada participant podrà presentar un màxim de 3 obres i escollir la categoria a la que vulgui presentar-les. Cada fotografia només podrà presentar-se en una categoria. Les fotografies han de ser inèdites i no han d’haver estat guardonades en altres concursos.

L’organització es reserva el dret d’excloure del concurs aquelles obres que consideri que han estat, segons el criteri del jurat, altament manipulades.

Les obres quedaran en propietat de GEPS i els autors en cediran els seus drets, per tal de reproduir les imatges i fer-ne l’ús que cregui convenient.

4) Premis

Hi haurà els següents premis segons la categoria:

1r  Classificat GEPS EN ACCIÓ
2n Classificat GEPS EN ACCIÓ
3r  Classificat GEPS EN ACCIÓ
Premi NATURA

5) Format

Les fotografies podran ser en color o en blanc i negre. Tindran format JPG i una resolució mínima de 2 Megapixels.

La comissió organitzadora descartarà automàticament les fotos rebudes que no tinguin la qualitat demanada, ja que no es garanteix que en imprimir-les tinguin la qualitat necessària per exposar-les.

6) Lliurament

La data límit del lliurament de les fotografies serà el 21 de novembre de 2014

* Via correu electrònic a l’adreça: concursfotosgeps@gmail.com

* En CD o Memòria USB a la seu de GEPS (Ateneu Santfeliuenc C/Vidal i Ribes,23-25) tots els dijous no festius de 20:30 a 21:30h

Tant al CD/USB com als Correus electrònics hi constarà el nom i cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic, títol de les fotografies i lloc on han estat fetes i categoria a la que es presenten.

7) Jurat

El jurat estarà format per persones de reconeguda vàlua en el món de la fotografia i de l’art i també coneixedors de la muntanya. El seu veredicte serà inapel•lable. El nom dels membres del jurat es farà públic el dia del lliurament dels premis. El jurat podrà declarar desert qualsevol dels premis. El jurat podrà resoldre qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases, i serà inapel•lable.

8) Veredicte i Exposició

El Veredicte i el lliurament dels premis és farà el dia del sopar de Nadal de l’entitat (12 de desembre de 2014). Les fotos s’exposaran des de el 12 de desembre 2014 fins (data a determinar) al Bar de l’Ateneu de Sant  Feliu de Llobregat.

9) Responsabilitats

Els participants es responsabilitzaran que no hi hagi drets de tercers en les obres presentades i que no es puguin fer reclamacions per drets d’imatge. També es responsabilitzaran de les reclamacions que puguin presentar les entitats de drets de la propietat intel•lectual, a les quals els participants poden estar adscrits.

10) Bases

La participació en aquest concurs fotogràfic pressuposa l’acceptació d’aquestes bases.

L’organització del concurs es reserva el dret de modificar qualsevol base d’aquesta convocatòria, especialment les referents a les dates de l’exposició i del veredicte. En tot cas, qualsevol modificació s’avisaria amb antelació via web de l’entitat.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor