GEPS – Grup Excursionista Santfeliuenc

A GEPS estem d’estrena!!

| 0 comments

Per fi!! Després d’uns quants anys buscant i buscant una nova samarreta per a GEPS per a tots els nous socis que no van tenir la sort d’aconseguir la 1a samarreta que vam fer. Aquest cap de setmana hi ha hagut uns quants afortunats que ja les han estrenades. Aquí us deixem una piada molt divertida i un parell de fotos més 🙂

 

samarretes

 

Diari d’unes samarretes “oficials” de GEPS:

Dijous 21 d’abril:
Ja era hora de sortir de les caixes… i veure els nostres “futurs amos”. Pel que veiem son parella… una S de dona i una M d’home… A veure si es porten bé i ens estrenen aviat….

Divendres 22 d’abril:
Res… no sortim. Pel que es veu, els dos treballen divendres… Què no hi havia un profe entre aquests dos??

Dissabte 23 d’abril:
Ai mare, que és Sant Jordi… i PER AIXÒ NO SORTIM??? Clar… és el dia per excel.lència de Catalunya… i, no podien faltar a la cita… “Rosa + Llibre”. Esperarem a demà…

Diumenge 24 d’abril (matí):
Ole, ole i ole! S’han llevat aviat… i ens han triat com a “samarreta” pel dia d’avui. Això promet! Marxem amb la furgui cap a Pirineus… Andorra, sí senyor, bon lloc per estrenar-nos. Pugem cap a la zona de Vallnord… Ostres! Que es calcen els esquis…. i cap amunt! S’han posat la caputxa… fa vent…. si es que som unes samarretes molt ben parides! Que amb els cascos d’escalada fa “biruji”…. res com les nostres caputxes… De moment als “amos” se’ls veu contents…. Arribem a dalt d’un collet, i s’abriguen més… carai, si que son fredolics… D’acord… fa fred… però són suficient “valents” com per fer-se una foto per fardar amb la resta de GEPS… si es que l’ocasió s’ho val… Tot sigui fer “dentetes” a la resta dels Geperuts! Ara sí… ja ens han tapat amb el plumes… almenys encara es veu el blau de la caputxa! Fan un parell de baixades més… i a dinar, que són les quatre.

Diumenge 24 d’abril (tarda):
Aquests dos de GEPS estan que “no caguen” amb les samarretes… ni per dinar se les treuen!!!! Si es que… com som tan maques… volen fardar de nosaltres…. no m’estranya….

Foto Samarreta 1

Dilluns 25 d’abri (matí):
Que tenen festa aquest parell! Ole! Se’ns tornen a “calçar”, com als esquis, i un altre cop cap amunt. Aquesta vegada no es posen ni la caputxa ni el plomes… Queda clar que volen “presumir” de samarreta oficial… Però clar… AMB QUI? avui no hi ha ni cristu per aqui dalt… tant és, sortirem a les fotos segur!
Disfrutem d’un altre dia de neu pols (va nevar ahir nit)… això sí, a les baixades, aquest parell de GEPS sempre es posen els plumilles… serà possible??

Dilluns 25 d’abril (tarda):
Ja baixem… treballen demà “els amos”… mecatxis… Ara ens tocarà una rentada… (ostres la primera!)… i a esperar pacientment fins el proper cap de setmana… Creuarem les mànigues perquè ens tornin a treure…

PD: com a regal de “novatada” als amos… hem fet que se’n recordin que nosaltres cada vegada que tocaven alguna cosa metàl·lica… jajajajaja quines enrampades!!!!!!

En fi… crec que, tot i que s’hagin “electrocutat” durant tot el cap de setmana… estan super contents de la nova adquisició… i nosaltres també, sempre i quan ens portin pel “monte” sovint!!!!

Signat: Samarreta S i Samarreta M

natxo

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor