GEPS – Grup Excursionista Santfeliuenc

Refugi dels Estanys de la Pera amb esquís 2357m

| 0 comments

Aquest cap de setmana han anunciat molt vent, però no hem volgut renunciar a fer una sortida aprofitant que la canalla està de volta. L’opció ha estat pujar al refugi dels Estanys de la Pera.
mapa
Hem sortit de l’aparcament d’Aransa pels volts de les dues per la pista de raqueterus que va paral·lela al Riu del Molí. Un cop s’acaba la pista entrem al bosc, on cal anar amb compte de no despistar-se i arribem al Refugi de les Pollineres. A partir d’aquí, seguim l’itinerari 1 (marcat en groc), de manera que retallem totes les corbes de la pista fins plantar-nos al primer dels Estanys. El vent bufa molt fort i els últims metres són el preludi del temps que farà diumenge.
2015-01-25 10.32.24-1
Bona teca i molta tranquil·litat. Llàstima que hi ha poca neu, perquè tant la volta al Perafita i Monturull, com l’ascensió al Pic dels Estanyols, semblen ideals per no estressar-se i baixar aviat a complir amb les obligacions familiars. Com que d’això ha estat possible, amb molt vent i fred, ens equipem i tirem avall, que ens espera un magnífic arròs de muntanya a Travesseres.
2015-01-25 07.50.56-1
Raimon, Ignasi B, Joan B i Imma

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor