GEPS – Grup Excursionista Santfeliuenc

STAGE 2014, la piada, les fotos

| 0 comments

Un any més els socis i sòcies de GEPS hem iniciat el curs amb l’Stage. Aquest cop hem repetit destí, Vilanova de Prades, en canvi ha estat una novetat la quantitat d’infants que han vingut! En total ens hem ajuntat una colla de 47 persones, de les quals 13 eren els futurs geperuts.

Tot comença dissabte 25 d’octubre, uns quants quedem a les 7:30 davant del barça per anar plegats a esmorzar a Valls. Tenim una taula de 20 reservada, i tots comencem a demanar begudes i entrepans. Sembla una cosa senzilla, però tot es complica quan marxa la llum del local, llavors els ingredients dels bocates que estàvem esperant comencen a esvair-se perquè no es poden tallar amb la màquina, ni formatge, ni bacon, tampoc podem repetir de cafès J Però com que som un grup ben organitzat, tot se soluciona i podem omplir les panxes com cal!

Sortim del bar i ens separem en dos grups, uns quants van a barranquejar al Glorieta, els altres van a escalar a Montral. Per darrere nostre venen els grups de famílies, uns més d’hora, uns altres més tard. Després de gaudir cadascú de les seves activitats, ens retrobem al camping de Vilanova de Prades per veure el Madrid-Barça! Sí, som excursionistes, però molts també grans futboleros!

No cal dir que, tot i el bon rollo general, el resultat del partit no ens alegra la tarda, però sí serveix perquè dins el grup sorgeixi una nova espècie, el Madrilenyo!! Sí, sí, el Paco gaudeix extremadament del seu 3-1, els tres ditets ens acompanyaran la resta del cap de setmana…

Ara ja toca instal·lar-se i fer el retrobament general per sopar. Quin goig veure tanta gent contenta i rient! És el moment de compartir les experiències i les anècdotes del dia.

Havent recuperat energies ens preparem per fer el joc de nit. Comencem amb una activitat ben musical, on els petits guien als grans per trobar tots els sons dels instruments que tenen a una tarja. Aquests infants són uns cracks! Els troben tots! Després passem a fer activitats de grup, individuals, ens toca fer mímica, posar a prova la cohesió i l’habilitat… En acabar és hora d’anar dormir per uns quants, la resta comencen la fiestuqui nocturna.

Són les 8:00 de diumenge, i tot i haver pogut dormir una mica més pel canvi d’hora, a uns quants els costa llevar-se, esmorzem i… uns marxen a buscar bolets i uns altres van a fer una excursió per la zona. Tothom acaba fent també una volta per la fira de la castanya abans de gaudir del vermutet. Mentre uns prenem unes olivetes uns altres netegen i preparen tots els bolets que s’han trobat.

Ja és hora de dinar, compartim una barbacoa plegats amb l’acompanyament exquisit de rovellons i ceps. I com que això de conduir amb la panxa plena no senta massa bé, abans de marxar juguem el 3r partit de futbol intergeps.

Un cop més, geperuts, geperudes i gepets hem compartit un cap de setmana ple de riures i activitats! Fins la propera!!

El vídeo amb les fotos de l’stage geps 2014

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor