GEPS – Grup Excursionista Santfeliuenc

Rats canyoning: Dolomites (II) i més

| 0 comments

El viatge estiuenc del 2014 va ser el que un rat diu “epic fail”, vaja un fiasco, veient ploure tot el dia i permetent poquíssims descensos. Així, Dolomites es va incorporar a aquesta no sé si curta o llarga llista de viatges que no surten bé a la primera. Per pura tossuderia, aquest 2015 vam decidir repetir els 1400 km fins a Dolomites, aplicar-nos tot el que vam aprendre sobre la zona l’any passat i tornar al mateix lloc, al mateix càmping i als mateixos barrancs, a aquests que ens van quedar pendents.
DSC_0811
Aquest cop sí, va ser tot rodat i vam poder baixar els millors descensos de la zona, uns barrancs que fan de Dolomites un lloc a visitar de forma obligatòria. Els principals descensos baixats van ser: Ciorosolin, Gole di Soffia, Val Zemola, Val Clusa, Fogaré Inferior i Val Vielia.
DSCN4330P8110584
Després d’aquetsa esplèndida setmana vam anar a acabar uns dies als Alps francesos, concretament a Vercors, realiztant alguns barrancs com l’Ecouges, Versoud Inferior, Grotte  de Gournier, Furon Superior, Infernet i La Blache.
En l’enllaç de barranquistas podeu veure la piada completa i unes quantes fotos d’aquestes dues setmanes barranqueres!!!
 OLYMPUS DIGITAL CAMERA
La piada completa a: http://www.barranquistas.es/

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor