GEPS – Grup Excursionista Santfeliuenc

LLICÈNCIES FCE i FEEC

Benvolguts socis i sòcies,

Ja tenim els preus i novetats de les llicències federatives 2023. Podeu consultar tota la informació a l’apartat Carnet Federatiu de la web de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) i a l’apartat Llicències de la web de la FCE (Federació Catalana d’Espeleologia).
 
Qui vulgui tenir activa la llicència pel dia 1 de gener, cal que la sol·liciti abans del dissabte 24 de desembre (el termini finalitzarà a les 23:59 d’aquell dia):
1- SOL·LICITUD: a través del
Tramitació llicències
2- PAGAMENT PER TPV ONLINE 

Des de l’any passat existeix una nova modalitat per adults (Muntanya Plus). La contractació d’aquesta modalitat suposa les següents cobertures addicionals:
– Sobre totes les modalitats possibles per adults, podran contractar la versió Muntanya Plus, per la qual, en cas d’un accident cobert per la pòlissa es garantirà (1) el pagament d’un capital en cas de mort de l’assegurat igual a 3 vegades el capital de defunció que li correspongui segons la modalitat contractada, i (2) la disponibilitat immediata d’un avançament de fins a 5.000 euros, a compte de la indemnització final per defunció, per atendre les despeses de sepeli.
Podeu consultar aquests i altres detalls a l’apartat Extracte de la pòlissa Sub 18 i Majors a la web de la FEEC.
Durant la resta de l’any solament es tramitaran les llicències el primer i tercer dijous de cada mes (tramitant solament les sol·licituds acompanyades del corresponent justificant de pagament aportades abans de les 23:59 dels dimecres anteriors).
Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a través del correu: llicencies.geps@gmail.com

 

Salutacions!
Per qualsevol dubte amb el tema llicències, us podeu posar en contacte amb GEPS a través del correu: llicencies.geps@gmail.com

2 Comments

 1. quant us he dabonar exactament per la llicencia D sense la fedme?? i la targeta lenvieu a casa o he de pasar a buscarla pel centre? graciees!

  • Bon dia Xavier,

   Totes les preguntes relacionades amb les llicències és millor que les feu al correu llicencies.geps@gmail.com per tal de preservar la intimitat de les dades.

   Els preus de les llicències els podeu consultar a la web de la feec http://www.feec.cat.

   Les llicències les podeu passar a buscar per GEPS, de moment ha arribat la primera tongada, dels que es van federar a finals del 2014 per a tenir la llicència operativa a partir del 1 de gener de 2015. En tot cas des del moment en que feu el pagament i es tramita la llicència (1 o 15 de cada mes), aquesta ja és activa i esteu coberts.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor