GEPS – Grup Excursionista Santfeliuenc

Progressió aritmètica: 2 dies, 4 geperuts, 6 vies!

| 0 comments

La temporada de roca escalfa motors i després d’un estiu no especialment roquero tots tenim la nostra excusa per voler anar a tàpia. L’Albert anar agafant rodatge i experiència en via i en posar trastos, el Miquel arribar a les 100 vies Montrebeianes abans dels 30, el Raimon deixar enrere una lesió tonta al genoll i jo tornar a agafar el ritme perdut el darrer any.

Amb aquests ingredients i una bona meteo ja tenim la recepta climber llesta. Ara només queda decidir on anem i què escalem. Després d’estudiar diferents opcions ens decantem per Sant Llorenç de Montgai per dissabte i Terradets per diumenge.

Dissabte fem cordada l’Albert i jo i el Miquel i el Raimon. Ells tiren cap a la Directa al Cilindre, una bona via de 4 llargs al més pur estil Riglos, tieso i amb un conglomerat de bolos ben protegida amb parabolts. Un cop es berenen la via en un pim pam, i mentre nosaltres encara estem liats amb la nostra via se’n van a fer la Son Goku.

L’Albert i jo anem cap a la Viatge Astral, recomanada a les 100 Millors del Soldevila. És una via prou maca, amb un tercer llarg de continuitat de primera que cal acabar de protegir abans d’arribar a la reunió. A la quarta tirada hi trobarem la fissura Gaudí, si voleu saber com és aneu-hi 😉

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

El segon dia de la jornada climber ens té preparat un bon parell de vies. El Raimon i l’Albert aniran a fer la Sergio i el Miquel i jo, que tenim deures pendents (vam abandonar la Mescalina a la feixa fa un temps), anirem a acabar la Mescalina però entrarem per la Bodas y Banquetes.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

 

Nosaltres gaudim d’allò més de la via, abans de la feixa encadenant tots els llargs i després ja una mica més cansats i lents, però el Miquel segueix encadenant, què fort està el bow!

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Els de la Sergio també han gaudit de la línia que resegueix aquesta bona via fins a la feixa, amb un darrer llarg, com a llarg estrella, que li posa la cirereta.

foto 1 foto 2

Quan arribem al cotxe….SORPRESA!! Com la cordada de la Segio han arribat abans ens esperen amb unes hamburgueses recén fetes amb pa amb tomàquet. Tot un luxe.

Així doncs, 2 dies, 4 gepoeruts (Raimon, Miquel, Albert i jo) i 6 vies (Directa al Cilindre, Son Goku, Viatge Astral, Sergio, Bodas y Banquetes i Mescalina), un cap de setmana rodó 🙂

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor