GEPS – Grup Excursionista Santfeliuenc

Xerrades a la Cursa de les Aixetes 2016

| 0 comments

Com ja ve passant a les darreres edicions de la Cursa de les Aixetes, el dia d’abans, GEPS organitza una sèrie de xerrades relacionades amb el món de les curses de muntanya. Enguany hem tingut la sort de comptar amb la presència del Dani Dot, fisioterapeuta i osteòpata, i de l’Ana Montes, gran coneixedora de l’alimentació sana i per a esportistes.

El Dani ens va fer cinc cèntims del món de les lesions, estiraments, falsos mites i va respondre a aquelles preguntes que tot sovint es troba a la consulta amb els seus pacients.

 

Captura de pantalla 2016-04-11 a les 17.34.31

L’Ana per la seva banda ha volgut compartir amb tots vosaltres unes reflexions i unes receptes boníssimes (link) que de ben segur us faran sentir i estar millor!!

“Vivim en un entorn on la majoria hem perdut la capacitat instintiva de com alimentar-nos de la manera més beneficiosa pel nostre organisme. Això es deu en part a la pèrdua de contacte amb la naturalesa i, d’una altra banda, al procés d’industrialització en voltant al món de l’alimentació. La pràctica d’exercici físic hauria de ser una pràctica habitual en el nostre dia a dia ja que el nostre organisme el necessita per ajudar-lo a eliminar toxines, en definitiva, perquè funcioni correctament.

La xerrada pretenia, després d’una introducció als efectes que té la pràctica d’exercici sobre el nostre organisme, donar informació per aprendre receptes molt senzilles, que poden ajudar-nos en la pràctica de l’esport (abans, durant i després d’un entrenament o competició). Les receptes estan elaborades a partir d’ingredients naturals i fàcils de trobar perquè puguin servir d’alternativa als gels, barretes energètiques, suplements i begudes industrials processades que molts esportistes consumeixen. Els assistents van poder gaudir d’una degustació de granola de fajol i civada, boletes energètiques casolanes i un batut recuperador post-competició.

Gràcies,”
IMG_3387
Gràcies a tots dos per compatir amb nosaltres aquesta bona estona!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor