GEPS – Grup Excursionista Santfeliuenc

3a Cursa d’Orientació Noctura GEPS-O_Classificacions

| 0 comments

Aquí teniu la CLASSIFIACIÓ de la 3a Cursa d’Orientació Nocturna a Sant Feliu de LLobregat!

Classificació 3a cursa nocturna – GEPS

Amb gairebé 100 participants, la primera cursa de la temporada Nocturnes-O 2014-2015 ha estat tot un èxit. Dos circuits diferents (un de llarg i un de curt) van permetre als corredors gaudir dels paratges més inhòspits dels voltants de la Penya del Moro. Afortunadament aquest any la climatologia va ser més benèvola que els anys anteriors i vam poder gaudir d’una nit suau i agradable. A més a més, al final de la cursa ens esperava un avituallament com pocs, on la cervesa fresca va ser molt ben rebuda per tots els corredors!

Una cursa rodona que no hagués estat possible sense la implicació d’en Bernat Castells i la Marta Amigó, l’equip organitzador, que van aguantar més de 3 hores entre inscripcions i arribades!

Moltes gràcies a l’organització i a tots els que vau participar! L’any que ve a per la 4a!